A Női Kapcsolódás és A Női Gyógyító Erő- előadás Nőkről, Nőknek!

Szeretnélek meghívni erre a programra, ahol a Nőiesség igazi megéléséről, fogalmairól beszélgetünk. A testtartás, a mozgás, a járás és a tánc eszközrendszerét felhasználva rálátást nyerhetünk a saját problémáinkra, és megoldást találhatunk ezekre.

A Nőiesség – Nőkről, Nőknek” előadások olyan interaktív beszélgetések, ahol a női minőség minél teljesebb megélésének egy-egy témáját járjuk körbe a mozgás, a tánc, az őskép- és meseterápia, valamint sok egyéb módszer segítségével.

Tapasztalatom szerint rengeteg tévképzet, hibás értelmezés él bennünk a nőiességről, önmagunkról. Így azonban nem lehet teljes, boldog életet élni, olyan NŐvé válni, amilyenek lenni szeretnénk. Pedig ez igenis lehetséges! Magamon és a tanítványaimon tapasztalom, hogy bár nincsenek instant megoldások, mégis elérhető a fejlődés és az ezzel járó öröm, önbizalom, önszeretet, önelfogadás, belső harmónia. És ez látszik. Másoknak is feltűnik.

Áprilisban az őskép- és meseterápia, illetve a táncterápia mentén a női kapcsolódásról és a női gyógyító erőről beszélgetünk.

 • Harc, függés vagy egyenrangúság? Mit jelent a „tartás” a kapcsolataink tükrében?
 • Hogyan ne váljon az önállóság elszigetelődéssé?
 • Mit jelent, hogy egy Nő egyedül is egész(-séges)?
 • Miért fontos az egyedüllétben megtalált erő?
 • Meddig lehet magunktól fejlődni, és mikortól szükségesek az emberi kapcsolatok a további szintlépésekhez?
 • Egyensúlyba tudod hozni a befelé figyelést (énidőt) és a külső kapcsolódást?
 • Mit adhat egy Nő a Férfinak (és mindenki másnak)? Hogyan emeli a Nő a Férfit?

Miután a korábbi állomásokon megismertük az erőnket, a szépségünket, a vonzó, teremtő képességünket, a hatalmunkat, a kapcsolódási vágyunkat. Most az a kérdés, hogy használjuk is ezeket?

 • Miként lehet a Nő gyógyító és pusztító egy személyben?
 • Hogyan felelős önmaga és a Férfi jóllétéért?
 • Mi módon találunk és kínálunk lehetőségeket, megoldásokat, segítséget?
 • Mit jelentenek számunkra a ciklusok – a lezárás és az újjászületés váltakozása?
 • Mi a lényeges és a lényegtelen?
 • Szembe merünk nézni az igazsággal?
 • A megújulás, a megtisztulás, az örök körforgás, a belső transzformáció, az őserő… avagy mit tanít számunkra a bennünk élő Banya/Anyó ősminta?

Előadás, interaktív eszmecsere és testtudat fejlesztő gyakorlatok – izgalmas és felismerésekkel teli órákat ígérhetek.

Időpont:
A Női Kapcsolódás – 2024. április 6. szombat, 14:00 – 17:00
A Női Gyógyító Erő – 2024. április 20. szombat, 14:00 – 17:00

Helyszín:
MS MozgásStúdió
1064 Budapest, Podmaniczky utca 69. pince

Hozzájárulás: 12.000 forint / alkalom
Ha részt veszel mindkét áprilisi előadáson, akkor a kettő együtt csak 20.000 forint (24.000 forint helyett)!!!
Jelentkezz a Szakrális évkör aktuális programjára, a Beltaine előadásra is, így a három program ára 30.000 forint (36.000 forint helyett)!

A résztvevők létszáma korlátozott, így ha szeretnél jönni, jelentkezz be a következő e-mail címek egyikén:
stark.melinda@chandanihastanc.hu
info@melindastark.hu

Nagyon sok szeretettel várlak!

A Nőiesség – Nőkről Nőknek! előadás sorozat tervezett témái és időpontjai:

 • A Nőiesség – 2023. szeptember 30. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Szépség – 2023. október 27. péntek, 17:00 – 20:00
 • A Női Erő – 2023. november 24. péntek, 17:00 – 20:00
 • A Női Vonzerő – 2023. december 16. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Teremtőerő – 2024. január 27. szombat, 12:00 – 15:00
 • A Női Hatalom – 2024. február 17. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Kapcsolódás – 2024. április 6. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Gyógyító erő – 2024. április 20. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Egyensúly – 2024. május 25. szombat, 14:00 – 17:00

Jelentkezz most:


  Fontos!

  A programokra előzetes bejelentkezés szükséges!

  A csoport létszáma limitált. Az előadást a befizetések sorrendjében töltjük fel.

  Jelentkezéseddel, mely a befizetéssel válik érvényessé, lefoglalod a helyed, így a tanfolyam díját visszatéríteni nem tudjuk.

  (Az esemény előtt jelzett elfoglaltság, betegség stb. esetén jöhet helyetted egy ismerősöd.)


  Néhány vélemény az előző alkalmakról:

  “Drága Melinda!
  Nagyon szépen köszönöm!
  Igazi élmény volt a találkozás Veled újra! Brilliáns előadásod minden percét élveztem, miközben a fülem hegyesedett, elmém élesedett, és kedvem kerekedett a sok virtuális homlokon csapkodástól!
  Ezeket a könyveket 20 éve megvetette velünk a természetgyógyász, akihez akkor jártunk. Ebből is látszik örök érvénye és tanításai. A gyerekek rendesek, ők elolvasták, de most eljött az én időm és el is fogom olvasni, Te generálod a változást, ami elindult bennem!
  Ezer hála és ölelés!”
  (Hegedűs Ildikó)

  “Kedves Melinda! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem az előadásodra! Hálás vagyok az égieknek, hogy az utolsó pillanatban megmutatták a lehetőséget! Nagyon köszönöm a sok új infót! Ilyen megközelítésből még soha nem hallottam senkit beszélni nőről, férfiről, kapcsolódásokról! Fantasztikus volt! A többi alkalom is érdekel.”
  (Kókai Katalin)

  “Köszönöm szépen a tegnapi napot! Úgy érzem, az egész nekem szólt. Ma teljesen másképp kezdtem a hétfő reggelt. Sok érdekes és fontos információt kaptam. Az ajándékokat és a kihúzott kártyát is köszönöm.”
  (Rephun Móni)

  “Nagyon sokat adó, felismerésekkel teli délután volt. Köszönöm szépen, Melinda!”
  (Huszka Noémi)

  “Melindám, Téged a gondviselés küld hozzám mindig a legjobbkor. Ha tegnap nem hallgatlak meg, ma rosszabbul lennék. De erőt adtál és adsz minden nap. Köszönöm!”
  (Dines-Keresztes Viki)

  “Oh, hát én sem maradhatok ki a véleményezők közül, hiszen nemrég részt vettem Melinda nőiességről és táncról szóló előadásán. Minden nő más és más, valaki kevésbé spirituális, valaki extrémen fogékony, de én azt gondolom, hogy nem kell szellemekkel suttogónak lenni ahhoz, hogy megértsük és rögtön használni is tudjuk, amikre Melinda ebben a pár órában tanított. A nőiesség megélésének egyik legszebb formája a tánc, de a testünk, tudatunk és lelkünk közötti egység az élet minden területére kihat. Nem szeretném elspoilerezni az előadást, így csak annyit mondok, hogy nagyon örülök, hogy elmentem rá, gondolatébresztő és inspiráló volt. Aki nem hiszi, járjon utána!”
  (Mikoly Diána)

  “Drága Melinda!
  Nagyon szépen köszönöm, hogy a mai nap második felét ránk szántad időt, energiát nem sajnálva. Csodálatos és információdús előadást hallhattunk, ami egyben inspiráló és szemfelnyitó is volt. Már nagyon várom, hogy élőben is kipróbálhassam veled azt, amit olyan lelkesen továbbadtál nekünk.
  Minden szavaddal egyetértek és csak alátámasztani tudom a szakmámmal, eddigi tapasztalataimmal. Van még hova fejlődnöm, de pont ez a szép benne.
  Áldott, békés Adventet és hangolódást kívánok az Ünnepre!”
  (Kiss-Kulcsár Janka)

  „Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tartás workshopon, és a múlt szombati hatalomról szóló előadásodon. 

  Tizennégy éve foglalkozom önismerettel, spirituális “útkereséssel”, de nőiesség témában eddig nekem a legtöbbet adó a Tiéd volt.

  Az első pillanattól, ahogy találkoztam Veled, lenyűgözött a könnyedséged, a tudatosságod, a mozgáskultúrád, a hatalmas tudásod és az a vidámság, ami Téged jellemez. Az elmélet és a háttértudás egy része korábbi utam kapcsán megvan már bennem, de ennek elmélyítése, kiteljesítése és gyakorlatba való átültetése a legnagyobb kihívás, amihez a legjobb mentornak gondollak.”
  (Pesti Kinga)

  “Először is ott kezdeném, hogy kifejezettem kerestem az ilyen jellegű előadásokat, és a Facebookon találtam rá az oldaladra. Nagyon megtetszett az előadás címe (A Női Szépség), a leírás, amit találtam az eseményről, és amikor átmentem a weboldalra, további érdekes előadásokat és tanfolyamokat (hastánc) találtam, így nem is gondolkodtam sokáig, hogy jövök a szombati napra.

  Az eseményre a létszámból ítélve nagy érdeklődés volt, szerintem ez nem is csoda, mert mostanában annyi minden történik egy nővel, annyi minden hatás ér bennünket, és bizony gyakran elfelejtünk nőnek lenni és megélni a nőiességünket. Azt hinnénk, hogy hogyan lehet erről a témáról 3 órán át folyamatosan beszélni, de valóban simán lehet, és szerintem még tudtál volna többet is.

  Látszik, hogy nagyon jártas vagy a témában, biztos sok mindent átéltél és nagy önismerettel bírsz.

  Nekem, ami a legjobban tetszett, az a 7 Női szépség kibontása volt (Boldizsár Ildikó írása), ahogy kibontottad, elemezted a sorokat. Egyik legnagyobb “aha” élményeim közé tartozik. Ezenkívül nagyon hasznosnak találtam, amikor különböző szerepekről beszéltünk (Lány, Bába stb.).

  Nagyon jól éreztem magam, és jó volt érezni, hogy nem vagyok egyedül a problémákkal, mi nők hasonló dolgokkal küzdünk, és az a délután nagyon feltöltött engem. Ezért is jelentkeztem a következő alkalomra és már nagyon várom a jövő hét szombatot.”
  (Adamik Renáta)

  “Kedves Lányok!
  Ne hagyjátok ki ezt az egyedi alkalmat! Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz benne hasznos és alkalmazható megoldás, újdonság. Akkor is, ha éppen jól vagy és pillanatnyilag nincs “problémád”.
  Melinda fillérekért kínál nekünk olyan univerzális tudást, amit máshol nagyon drága pénzért mérnek. Ezért örök hálám és köszönetem. 
  Gyertek, hallgassátok meg ti is, aztán próbáljátok ki gyakorlatban!”
  (Kiss-Kulcsár Janka)

  „Kedves Melinda! Én nagyon jól éreztem magam a hétvégi kurzuson! Nagyon sokat adott. Elsősorban hitet és önbizalmat. Szerintem nagyon fontos a támogató női kör. Nekünk nőknek ki kell beszélnünk, ami a lelkünkben van, mert így dolgozzuk fel az eseményeket. Én is sokat beszélek és érzem, ha nem tudom azt az energiát kiadni, akkor megbetegít. Vagy legalább ki kell adjam magamból valamilyen kommunikációval (éneklés, tánc…), ezért is keresem a lehetőségeket. Kipróbáltam, hogy megy-e a vonzás, ha hátralépek…. majd meglátjuk. Tartásom szerintem eddig is volt. Viszont hihetetlenül felszabadító, hogy azt érzem, nem kell megfeleljek, és nem önzés, ha jól érzem magam! Szóval nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!”
  (Sölét-Ormos Nikolett)

  “Szia Melinda! A tegnapi nappal kapcsolatban szeretném megosztani veled pár gondolatomat.
  Több önfejlesztő könyvet olvasok, illetve hallgatok előadásokat. Szerencsére vannak átfedések, amik megerősítenek. Viszont egy dolog olvasni és hallgatni, és egy másik dolog használni az olvasottakat, hallottakat. Utóbbit elég nehéznek tartom, de ez az új módszer, amivel tanítasz, érzem, hogy segít ebben. Azóta tudatosabban figyelem magam. 
  A másik téma a női ősminta kör, amivel kapcsolatban számomra új gondolatokat mondtál. Eddig azt a mintát kaptam a környezetemtől, hogy választanom kell, melyik női szerepet akarom képviselni. Azaz nem lehet meg bennem több vagy akár mindegyik, amit az ősminta kör mutat. Ez valahogy mindig is egy belső feszültséget okozott bennem. Viszont az a látásmód, amit erről az ősmintáról érintőlegesen mondtál, valamennyire helyre tette bennem ezt a dolgot. 
  A harmadik pedig a téves beidegződések, tévhitek, amikből a nőiesség terén nekem is jutott. Hiába látom, hogy ezek nem valósak, nem egyszerű elhagyni őket. Nem láttam jó mintát, így nem is igazán tudom megfogalmazni, mit jelent nőiesnek lenni vagy, hogy hol a határ a nőies és a nem nőies között. Még, ha meg is fogalmazódik bennem egy-két gondolat, a tévhitek erősödnek fel, és nincs bátorságom alkalmazni magamon, mert nem érzem helyesnek. 
  A tegnapi alkalom azért volt jó és hasznos számomra, mert megláttam, hogy másokban is felmerültek / felmerülnek hasonló gondolatok, de érdekli őket is, hogyan tudnak pozitív irányba változtatni. Illetve azért is, mert adott új látásmódot vagy kiegészítette azt, amit eddig tudtam, gondoltam. Így én is szeretném megköszönni, hogy lehetőséget adtál erre.”
  (Nagy Kati)