A Női Vonzerő – előadás Nőkről, Nőknek!

Szeretnélek meghívni erre a programra, ahol a Nőiesség igazi megéléséről, fogalmairól beszélgetünk. A testtartás, a mozgás, a járás és a tánc eszközrendszerét felhasználva rálátást nyerhetünk a saját problémáinkra, és megoldást találhatunk ezekre.

A Nőiesség – Nőkről, Nőknek” előadások olyan interaktív beszélgetések, ahol a női minőség minél teljesebb megélésének egy-egy témáját járjuk körbe a mozgás, a tánc, az őskép- és meseterápia, valamint sok egyéb módszer segítségével.

Tapasztalatom szerint rengeteg tévképzet, hibás értelmezés él bennünk a nőiességről, önmagunkról. Így azonban nem lehet teljes, boldog életet élni, olyan NŐvé válni, amilyenek lenni szeretnénk. Pedig ez igenis lehetséges! Magamon és a tanítványaimon tapasztalom, hogy bár nincsenek instant megoldások, mégis elérhető a fejlődés és az ezzel járó öröm, önbizalom, önszeretet, önelfogadás, belső harmónia. És ez látszik. Másoknak is feltűnik.

Márciusban az őskép- és meseterápia, illetve a táncterápia mentén a női vonzerőről beszélgetünk.

 • Miben áll a Nő vonzereje?
 • Mi mindent jelent ez a szó?
 • Mi a különbség a „húzás” és a „tolás” között?
 • Hogyan állítható párhuzamba a testtartásunk és a vonzerőnk?
 • Milyen képet mutat a mai világ, mi számít szexinek, csábítónak, és mi a valóság?
 • Hogyan hat egy Nő a Férfira?
 • Mi a Nő felelőssége és hogyan képes hatást tenni, emelni a társát?
 • A Szerető és a Társ archetípus ellentétesek? Vagy képes egy személyben egyesíteni ezeket egy Nő, és „Szerető Társsá” válni?
 • Hogyan függ össze ez a fajta vonzerő a „bevonzással”?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keresünk választ A Női Vonzerő című programon!

Előadás, interaktív eszmecsere és testtudat fejlesztő gyakorlatok – izgalmas és felismerésekkel teli órákat ígérhetek.

A személyes részvétel előnyösebb a gyakorlati rész miatt, de ha online szeretnél csatlakozni, arra is van lehetőség!

Időpont:
2023. március 25. szombat, 14:00 – 17:00

Helyszín:
MS MozgásStúdió
1064 Budapest, Podmaniczky utca 69. pince

Hozzájárulás: 5000 forint / alkalom

A résztvevők létszáma korlátozott, így ha szeretnél jönni, jelentkezz be a következő e-mail címek egyikén:
stark.melinda@chandanihastanc.hu
info@melindastark.hu

Nagyon sok szeretettel várlak!

A Nőiesség – Nőkről Nőknek! előadás sorozat tervezett témái és időpontjai:

 • A Női Szépség – 2023. január 21. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Erő – 2023. február 25. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Vonzerő – 2023. március 25. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Teremtőerő – 2023. április 22. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Hatalom – 2023. május 20. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Kapcsolódás – 2023. június 17. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Gyógyító erő – 2023. július 22. szombat, 14:00 – 17:00
 • A Női Egyensúly – 2023. augusztus 19. szombat, 14:00 – 17:00

Jelentkezz most:


  Néhány vélemény az előző alkalmakról:

  „Köszönöm szépen a tegnapi napot! Úgy érzem, az egész nekem szólt. Ma teljesen másképp kezdtem a hétfő reggelt. Sok érdekes és fontos információt kaptam. Az ajándékokat és a kihúzott kártyát is köszönöm.”
  (Rephun Móni)

  „Nagyon sokat adó, felismerésekkel teli délután volt. Köszönöm szépen, Melinda!”
  (Huszka Noémi)

  „Melindám, Téged a gondviselés küld hozzám mindig a legjobbkor. Ha tegnap nem hallgatlak meg, ma rosszabbul lennék. De erőt adtál és adsz minden nap. Köszönöm!”
  (Dines-Keresztes Viki)

  „Oh, hát én sem maradhatok ki a véleményezők közül, hiszen nemrég részt vettem Melinda nőiességről és táncról szóló előadásán. Minden nő más és más, valaki kevésbé spirituális, valaki extrémen fogékony, de én azt gondolom, hogy nem kell szellemekkel suttogónak lenni ahhoz, hogy megértsük és rögtön használni is tudjuk, amikre Melinda ebben a pár órában tanított. A nőiesség megélésének egyik legszebb formája a tánc, de a testünk, tudatunk és lelkünk közötti egység az élet minden területére kihat. Nem szeretném elspoilerezni az előadást, így csak annyit mondok, hogy nagyon örülök, hogy elmentem rá, gondolatébresztő és inspiráló volt. Aki nem hiszi, járjon utána!”
  (Mikoly Diána)

  „Drága Melinda!
  Nagyon szépen köszönöm, hogy a mai nap második felét ránk szántad időt, energiát nem sajnálva. Csodálatos és információdús előadást hallhattunk, ami egyben inspiráló és szemfelnyitó is volt. Már nagyon várom, hogy élőben is kipróbálhassam veled azt, amit olyan lelkesen továbbadtál nekünk.
  Minden szavaddal egyetértek és csak alátámasztani tudom a szakmámmal, eddigi tapasztalataimmal. Van még hova fejlődnöm, de pont ez a szép benne.
  Áldott, békés Adventet és hangolódást kívánok az Ünnepre!”
  (Kiss-Kulcsár Janka)

  „Kedves Lányok!
  Ne hagyjátok ki ezt az egyedi alkalmat! Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz benne hasznos és alkalmazható megoldás, újdonság. Akkor is, ha éppen jól vagy és pillanatnyilag nincs „problémád”.
  Melinda fillérekért kínál nekünk olyan univerzális tudást, amit máshol nagyon drága pénzért mérnek. Ezért örök hálám és köszönetem. 
  Gyertek, hallgassátok meg ti is, aztán próbáljátok ki gyakorlatban!”
  (Kiss-Kulcsár Janka)

  „Szia Melinda! A tegnapi nappal kapcsolatban szeretném megosztani veled pár gondolatomat.
  Több önfejlesztő könyvet olvasok, illetve hallgatok előadásokat. Szerencsére vannak átfedések, amik megerősítenek. Viszont egy dolog olvasni és hallgatni, és egy másik dolog használni az olvasottakat, hallottakat. Utóbbit elég nehéznek tartom, de ez az új módszer, amivel tanítasz, érzem, hogy segít ebben. Azóta tudatosabban figyelem magam. 
  A másik téma a női ősminta kör, amivel kapcsolatban számomra új gondolatokat mondtál. Eddig azt a mintát kaptam a környezetemtől, hogy választanom kell, melyik női szerepet akarom képviselni. Azaz nem lehet meg bennem több vagy akár mindegyik, amit az ősminta kör mutat. Ez valahogy mindig is egy belső feszültséget okozott bennem. Viszont az a látásmód, amit erről az ősmintáról érintőlegesen mondtál, valamennyire helyre tette bennem ezt a dolgot. 
  A harmadik pedig a téves beidegződések, tévhitek, amikből a nőiesség terén nekem is jutott. Hiába látom, hogy ezek nem valósak, nem egyszerű elhagyni őket. Nem láttam jó mintát, így nem is igazán tudom megfogalmazni, mit jelent nőiesnek lenni vagy, hogy hol a határ a nőies és a nem nőies között. Még, ha meg is fogalmazódik bennem egy-két gondolat, a tévhitek erősödnek fel, és nincs bátorságom alkalmazni magamon, mert nem érzem helyesnek. 
  A tegnapi alkalom azért volt jó és hasznos számomra, mert megláttam, hogy másokban is felmerültek / felmerülnek hasonló gondolatok, de érdekli őket is, hogyan tudnak pozitív irányba változtatni. Illetve azért is, mert adott új látásmódot vagy kiegészítette azt, amit eddig tudtam, gondoltam. Így én is szeretném megköszönni, hogy lehetőséget adtál erre.”
  (Nagy Kati)