A hastánccal 1999-ben ismerkedtem meg. Sportolóból lettem táncos gyerekként, innen ered az oktatási módszerem, és az egészségtudatosság fontossága. 2003-ban kezdtem táncot tanítani, majd 2010-ben nyitottam az első saját stúdiómat.

A tánc nem csupán a tanítás, hanem a tanulás szintjén is a mindennapjaim szerves része. Folyamatosan képzem magam más műfajokban, hogy egyre magasabb szintű és szélesebb körű tudást adhassak át a tanítványaimnak.

Fő profilom az orientális táncra épülő fúziók és modern irányzatok.

Tanáraim és tanult stílusok a teljesség igénye nélkül:

 • Hastánc és közel-keleti folklór táncok: Németh Krisztina Amira, Nieto Mercedes, Haddad Henrik, Dahhan Mohamed, Anasma, Hossam és Serena Ramzy, Raqia Hassan, Yasmina Ramzy, Lesya Starr, Hadia, Momo Kadous, Sahra Saeeda, Magdy el-Leisy, Elisabeth Strong, Aziza (Cairo), Amar Gamal, Petite Jamila, Essam Mounir, Ozgen, Mohamed Shahin stb.
 • Klasszikus balett
 • Tangó: Santiago Maciel, Huszár Tamás
 • Flamenco: Bucsás Györgyi Rubia, Szegőfi Luca
 • Jazz: Marnitz Brigitta
 • Jazzbalett
 • Hiphop: Fazekas Róbert Pizsy
 • Samba: Pimenta Débora Rúbia
 • Salsa: Langer Pálma, Mikoly Diána
 • Reggaeton: Osney Nunez Regal
 • Színpadi, kortárs és musical táncok.

Módszerem:

A hastánccal töltött több mint húsz évem jelentős részét az képezte, hogy tanultam, figyeltem és tanítottam, milyen hatással lehet a fizikai, a mentális, a lelki és a szociális működéseinkre ez a műfaj? Milyen preventív és terápiás hatásai vannak? Elvileg rengeteg… Fokozatosan tisztult a kép, mégis hiányzott valami, ami gyakorlatba átültethetővé teszi az elméletet.

Majd eljött a 2020-as esztendő, és vele a teljes átalakulás kényszere. Minden téren változás, bizonytalanság, félelmek törtek felszínre. Persze sok pozitív megélés is társult hozzájuk. Tudatosodott bennem, hogy nem söpörhetem többé szőnyeg alá a nehéz témákat. Ha újjá kell születni, akkor legyen!

Így elindultam azon a már tudatos úton, amely levisz a gyökereimhez, a mélységekbe, a rejtett tartalmak világába. Mert ahhoz, hogy igazi, minőségi változás következzen be, az alapoknál kell kezdeni. Megismerni önmagunkat, a működéseinket, a (részben tudat alatti) programokat, a szociális, társadalmi hatásokat. Elfogadni, amin nem lehet változtatni és átalakítani, amit érdemes.

A holisztikus, és egyben gyakorlatias szemlélet híve vagyok. Számomra a test, a lélek és az elme szintje egyaránt fontos. Ezt szeretném megélni és továbbadni.

Célom az Egész-ség állapota, az önismeret, a változás szeretete és a kiteljesedés.

Táncosként, természetgyógyászként és terapeutaként több módszert próbálok egyesíteni, ezek segítségével feltárni az okokat és a megoldásokat.

Én is úton vagyok, hiszen kész ember nincs. Folyamatosan tapasztalom, tanulom önmagam, bővítem az ismereteimet és tökéletesítem a módszereket. A tanítványaimon látom, hogy minden nőnek ugyanazok az alapvető problémái. Bár a gyógyulás útja egyedi, minden a felismeréssel kezdődik. 

Ebből született a hastánc világában teljesen egyedi, tánctechnikára, önismeretre és a valódi, torzításoktól mentes NŐISÉG megismerésére irányuló, sportértékű és (ön)gyógyító módszerem!

Az oktatási stílusom technika fókuszú, melyen keresztül megismered a testedet, és jobban ráláthatsz önmagadra. Az első időszakban nem koreográfiákat tanítok, hanem megismertetlek az alapmozdulatokkal, és ezeken keresztül saját magaddal.

– Megismerkedünk a testtartás, az alapállás részleteivel és fontosságával.
– Átbeszéljük a Nőiességgel kapcsolatos tévképzeteket, majd helyettesítjük ezeket pozitív fogalmakkal.
– Megismerjük az alapelveket, amelyek mentén a tánctanulás gyors és hatékony, a mindennapi élet pedig boldogabb és sikeresebb lesz.

Milyen esetben gyere hozzám?
– Ha valódi tudásra akarsz szert tenni.
– Ha szeretnél egészséges lenni. 
– Ha fejlődni vágysz az életed minden területén. Erősödni, egyensúlyba kerülni, felfedezni és kifejezni önmagad.
– Ha erősítenéd a női oldaladat, az önbizalmadat, és legfőképpen az önismeretedet.
– Ha már hastáncolsz egy ideje, és szívesen pontosítanád, amit tanultál, esetleg nem értesz valamit.
– Ha elakadtál az utadon, és nem tudod, mi ennek az oka.

Amit tapasztalni fogsz
– A hastánc nem egy könnyű műfaj, viszont gyönyörű, elegáns és szórakoztató.
– Már az első órán, az alapállás közben érezni fogod minden izmodat. 
– A tánc egy sportértékű mozgásforma.
– Feltöltődni, önmagaddal foglalkozni jössz hozzám, a mozgáson keresztül.
– Olyan gyakorlatokat tanulsz, amelyeket egész nap végezhetsz, és pillanatok alatt érezheted a hatásukat.
– Az egész fizikumod megerősödik, a tartásod javul.
– Megismered a testedet (és ezen keresztül a lelki, a mentális és a szociális működéseidet).
– Képes leszel tudatosan használni a fizikai tested, majd ezen keresztül hatni az életed minden területére.

Akkor válassz engem tanárodnak, ha 
– A táncot az önfejlesztésed útjának gondolod.
– Tanulni vágysz és egyre jobbá szeretnél válni.
– Úgy érzed, ideje belenézni egy tükörbe, ami megmutatja az erősségeidet és a gyenge pontjaidat, miközben segít megtalálni a megoldásokat.

35 éves tánc- és sportmúlttal, több mint 20 éves hastánc oktatói és edzői tapasztalattal, 10 éves terápiás és természetgyógyászati tevékenységgel szeretnék a segítségedre lenni, hogy kihozd magadból a legjobbat és olyan életet teremts, amilyenre igazán vágysz!

Szeretettel várlak!