Hogyan legyél igazi NŐ?

Nőiesség, Önbizalom, Önismeret

Nőiesség… Mit jelent ez valójában? Te mit válaszolnál? Mit jelent számodra Nőnek lenni?

 

Az elmúlt években számtalan tanfolyam, előadás, könyv, és természetesen a tánc nyomán próbáltam rátalálni a megoldásra. Arra, hogy hogyan élhetjük meg a legmagasabb szinten, örömmel önmagunkat.

 

Mitől Nő egy nő?
Mi a valódi önbizalom?
Hogyan szerethetjük önmagunkat?
Mire van szükség a boldog, teljes élethez?

A válasz Te magad vagy!

Sok kérdés merül fel mindannyiunkban. A válaszok kutatása közben ráeszméltem, hogy miközben mindannyian más megélésekkel érkezünk a jelen pillanatba, a problémáink forrása ugyanaz.

 

Tele van az elménk hibásan értelmezett fogalmakkal, és olyan, sokszor nagyon mélyre nyúló mentális programokkal, amelyek gátolják a sikeres, boldog életet, a bennünk élő, kiteljesedett Nő megnyilvánulását.

 

A táncban ez úgy jelenik meg, hogy a test azonnal és szó szerint leképezi, amit gondolunk. Vagyis a testtartás, a mozgás a mentális folyamataink tükröződése. Így két irányból közelíthetjük meg a helyzetet.

 

1) A “fej”, a szellem felől: Ilyenkor elemezzük a téves fogalmazásokat, és megfelelő szóhasználattal helyettesítjük. Valamint feltérképezzük a vezérlő hiedelmeket, sorskönyvi mintázatokat, hogy átállítsuk ezeket a “kapcsolókat”.

 

2) A test útján: A tartáson, a járáson, a táncon keresztül szintén hatást tudunk gyakorolni arra, hogyan érezzük magunkat, mit gondolunk, milyennek látjuk azt, akik vagyunk. Az anatómiánk és a mozgásunk tükrözi az életünket. Így ha változtatunk a testünk állapotán, alakulni fog az önképünk és az egész világunk.

Hogyan?

Számomra a tánc az önismeretünk, az önfejlesztésünk, az életünk kiteljesítésének egy olyan eszköze, amely amellett, hogy tükröt tart elénk a problémás működéseinkről, megoldást is kínál.

 

Benne van minden, amit tudnunk kell ahhoz, hogy önbizalomra, önszeretetre tegyünk szert, minőségi életet alakítsunk ki, valódi vé váljunk, a jelenleg létező torzításoktól mentesen, tisztán, érthetően, minden helyzetben.

 

Táncosként, természetgyógyászként, mozgás- és művészetterapeutaként több módszert egyesítek, hogy ezek segítségével feltárjuk az okokat és a megoldásokat.

 

35 éves tánc- és sportmúlttal, több mint 20 éves hastánc oktatói és edzői tapasztalattal, 10 éves terápiás és természetgyógyászati tevékenységgel szeretnék a segítségedre lenni, hogy kihozd magadból a legjobbat és olyan életet teremts, amilyenre igazán vágysz!

Egyéni táncórák

A személyre szabott és hatékony fejlődés mellett a magánórák nagy előnye az a bizalmas légkör, amelyben bátran megnyílhatsz. Csak mi vagyunk jelen, és amit elmondasz, köztünk marad.

 

Kizárólag rád figyelek, a téged érintő kérdésekkel foglalkozunk.

 

Van kedved kipróbáni a hastánc világában teljesen egyedi, tánctechnikára, önismeretre és a valódi, téveszméktől mentes NŐISÉG megismerésére irányuló, sportértékű és (ön)gyógyító módszeremet? :)

 

Jelenkezz be akár azonnal:

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges! Kérlek, írd meg nekem, melyik kurzushoz szeretnél csatlakozni? Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran! :)

Mivel kezdünk?

Az oktatási stílusom technika fókuszú, segítek megismerni a testedet, hogy jobban ráláthass önmagadra.

 

– Foglalkozunk a testtartás, az alapállás részleteivel és fontosságával.
– Átbeszéljük a Nőiességgel kapcsolatos tévképzeteket, majd helyettesítjük ezeket pozitív fogalmakkal.
– Megismerjük az alapelveket, amelyek mentén a tánctanulás gyors és hatékony, a mindennapi élet pedig boldogabb és sikeresebb lesz.

- Mindeközben természetesen Táncolunk! :) :) :)

Konkrétumok

Egyéni órákra minden hétköznap 11:00-tól van lehetőség, az órarendi csoportos foglalkozások előtt, a te időbeosztásodhoz igazodva.

 

Helyszín:

MS MozgásStúdió

1064 Budapest, Podmaniczky utca 69. alagsor

 

1 magánóra ára:

15.000 forint / 60 perc

 

8 alkalmas induló csomag:

120.000 forint, mely tartalmaz

  • 8 x 60 perc egyéni táncórát,
  • 1 ajándék stretching órát,
  • tagságot a stúdió zárt Facebook csoportjában,
  • a testtartás és az alamozdulatok listáját, rövid ismertetését.

 

Fontos!

Egyszemélyes foglalkozásokra előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

Az egyeztetés után az első alkalom ára a foglaló! A helyet ennek fejében tudom fenntartani számodra.

 

Kérlek, a megbeszélt időpontot tartsd be. Az érkezést pár perccel korábbra időzítsd, hogy legyen időd nyugodtan felkészülni.

 

Lemondási lehetőségek:
Legalább 3 nappal előtte díjmentes.
48 órán belül az óradíj 50%-át,
24 órán belül az ár 100%-át ki kell fizetni!

 

 

Bejelentkezés:

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges! Kérlek, írd meg nekem, melyik kurzushoz szeretnél csatlakozni? Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran! :)

Ideje, hogy az a NŐ legyél, aki mindig szerettél volna lenni!
Szeretettel várlak! :)

Néhány kedvcsináló vélemény:

 

"A kislányom születése után nagyon sokáig (4 évig) volt problémám a nőiességem megélésével, és ezzel együtt a férjemmel megélt intimitás is háttérbe szorult. Ez olyan szintre került az életemben, hogy nem gondoltam rá, nem kezdeményeztem ebben, sőt a férjem kezdeményezését is sokszor letörtem. Ahogy a megfelelő nőies, feszes és belső izommunkát igénylő tartást elkezdtem a gyakorlatban alkalmazni, a nőiségem erősítésével visszaerősödött az intimitás, a testi kapcsolódás iránti vágyam. Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen kicsi erőfeszítéssel/odafigyeléssel mennyivel nagyobb boldogságot lehet újraépíteni. Köszönöm, Melinda!!!"
(Sz. Zsuzsanna)

 

"A magánórák Melindával messze nem "csak" a táncról szólnak. Azért szeretem a magánórákat, mert nagyon érdekelnek a test és lélek összefüggései, és Melinda nagyon ért ehhez és minden egyes mozdulat tanulását "aláfesti", vagy inkább megalapozza azzal, hogy megfogalmazza és segít tudatosítani az adott mozdulat, feszítés, elengedés stb. hatását, jelentését a táncban és azon túl. Az órákon tanultakat és tapasztaltakat mindig tudom valamilyen módon hasznosítani a mindennapok során is, és mindig alig várom a következő találkozót, töltődést."
(Krauth Vera)

 

"Nagyon szeretek az órádra járni. Mindig várom a következő alkalmat. Olyan jó dolgokat tanulok tőled. Mindig felkészült vagy, kedves barátságos."
(Rephun Móni)

 

"A magánórák szuperek, utána mindig 1000 fokon égek…. Linda mindig tudja, mennyit bírok + mindig meghallgat, ha rázúdítom az egy hét hozadékát! Úgyhogy ha feltöltődni és tanulni szeretnétek, csakis ide! Szívből ajánlom!"
(Bernáth Erika)

 

„Meli, tegnap az óra után hazaértem és olyan zokogás tört fel belőlem. Valamit nagyon elengedtem és teljesen elmúlt a vállfájdalmam a bal oldalon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással van ez az egész a lelkemre is! Soha ne hagyd abba ezt a csodát, amit művelsz, kérlek! Egy csodalény vagy! Köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettelek!”
(Szabó Ildikó)

 

"Hitelesség, elhivatottság és szakértelem. Csak ajánlani tudom!"
(Székely Gabriella)

Stark Melinda


Több mint 25 éve képzem magam a tánc, a sport, a mozgás- és művészetterápia, valamint a természetgyógyászat több területén. Célom, hogy minél hatékonyabban támogassam a hozzám forduló embereket életük teljessé tételében, segítsek egy minőségi, boldog, egészséges életmód kialakításában, mindenkinek a számára leghatékonyabb eszközökkel.


35 éves tánc- és sportmúlttal, több mint 20 éves hastánc oktatói és edzői tapasztalattal, 10 éves terápiás és természetgyógyászati tevékenységgel szeretnék a segítségedre lenni, hogy kihozd magadból a legjobbat és olyan életet teremts, amilyenre igazán vágysz!


+3630-385-0235
info@melindastark.hu
stark.melinda@chandanihastanc.hu

www.melindastark.hu


Facebook:
Stark Melinda – www.facebook.com/stark.melinda
MS MozgásStúdió – www.facebook.com/msmozgasstudio

MS MozgásStúdió - 1064 Budapest, Podmaniczky utca 69. - 0630-385-0235 - info@melindastark.hu - www.melindastark.hu