Nőiesség… Mit jelent ez valójában? Te mit válaszolnál? Mit jelent számodra nőnek lenni?

Az elmúlt években számtalan tanfolyam, előadás, könyv, és természetesen a tánc nyomán próbáltam rátalálni a megoldásra. Arra, hogy hogyan élhetjük meg a legmagasabb szinten, örömmel önmagunkat.

Mitől Nő egy nő?
Mi a valódi önbizalom?
Hogyan szerethetjük önmagunkat?
Mire van szükség a boldog, teljes élethez?

Sok kérdés merül fel mindannyiunkban. A válaszok kutatása közben ráeszméltem, hogy miközben mindannyian más megélésekkel érkezünk a jelen pillanatba, a problémáink forrása ugyanaz. Tele van az elménk hibásan értelmezett fogalmakkal, és olyan, sokszor nagyon mélyre nyúló mentális programokkal, amelyek gátolják a sikeres, boldog életet, a bennünk élő, kiteljesedett Nő megnyilvánulását.

A táncban ez úgy jelenik meg, hogy a test azonnal és szó szerint leképezi, amit gondolunk. Vagyis a testtartás, a mozgás a mentális folyamataink tükröződése. Így két irányból közelíthetjük meg a helyzetet.

1) A “fej”, a szellem felől: Ilyenkor elemezzük a téves fogalmazásokat, és megfelelő szóhasználattal helyettesítjük. Valamint feltérképezzük a vezérlő hiedelmeket, sorskönyvi mintázatokat, hogy átállítsuk ezeket a “kapcsolókat”.

2) A test útján: A tartáson, a járáson, a táncon keresztül szintén hatást tudunk gyakorolni arra, hogyan érezzük magunkat, mit gondolunk, milyennek látjuk azt, akik vagyunk. Az anatómiánk és a mozgásunk tükrözi az életünket. Így ha változtatunk a testünk állapotán, akkor alakulni fog az önképünk és az egész világunk is.

Mindenkinek a saját személyiségéhez és aktuális állapotához illő módszert érdemes megtalálnia. Ezért több lehetőséggel igyekszem segíteni neked, hogy elérd a célodat.

Ha a táncon keresztül szeretnél fejlődni, a következő lehetőségek közül választhatsz:
Magánórák, melyeket bármikor elkezdhetsz és a számodra legoptimálisabb időpontokban és gyakorisággal járhatsz.
Nőiesség fejlesztő hastánc tanfolyamok: általában kezdő szintű órák, amelyek hétköznap este vagy hétvégente kerülnek megrendezésre. Az aktuális kurzusokról az “Oktatás“, illetve az “Órarend” menüpont alatt tájékozódhatsz.

Abban az esetben, ha a gondolataid, az önmagadról alkotott kép megváltoztatása az elsődleges célod, az Önismereti konzultációt javaslom.
Ezek beszélgetések, melyeken több módszer segítségével bepillantást nyerhetsz önmagad mélységeibe, a személyes működéseidbe, gondolataidba, hitrendszereidbe. Feltérképezzük az elakadás okait, és olyan megoldásokat keresünk, amelyek a te személyiségedhez a leginkább illeszkednek. Részleteket az “Önismereti konzultáció” oldalon találsz.

Nagyon sok szeretettel várlak a nőiességgel kapcsolatos előadásaimon, workshopjaimon.
Jelenleg futó események A Nőiesség – Nőkről, Nőknek interaktív sorozat, valamint a Szakrális évkör előadások. A következő alkalommal köztünk a helyed!

A másik közkedvelt program a Nőiesség = Tartás – workshop Nőknek a szép testtartásról.
Azoknak javaslom, akik bepillantást szeretnének nyerni a módszerembe, illetve akiket nem a tánc érdekel elsősorban. 5 órás workshop, ahol a Nőiességen, a testtartáson és a járáson van a hangsúly.

És ha egy hasonlóan gondolkodó társaság tagja szeretnél lenni, csatlakozz hozzánk Facebookon a Nőként élek csoportban! Itt rendszeresen osztok meg saját cikkeket, gondolatokat, élményeket, melyekhez bátran hozzászólhatsz. Gyere, kérdezz vagy mondd el a véleményedet!

A csoportban megjelenő posztok egy jelentős részét megtalálod a “Nőként élek” blogban. Remélem, hasznos lesz számodra.

Köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal. Keress bátran a megadott elérhetőségek bármelyikén!