Ideje foglalkoznod a Nőiességeddel? Szeretnél bepillantást nyerni a hastáncba? Akkor ez a kurzus pont neked való!

Nálam elméleti és gyakorlati szinten sajátítod el a legfontosabb dolgokat, amelyek a női minőséged egyre teljesebb megéléséhez szükségesek a testtartás, a járás, a mozgás eszközrendszerén keresztül.

Jelenleg 3 opció közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

 • Magánórák: egyéni foglalkozások a te időbeosztásodhoz, szintedhez, igényeidhez igazítva.
 • 4 alkalmas intenzív tanfolyam: Általában havonta induló, szombati táncórák, ahol 4×3 órában vesszük át az alapokat.
 • 2 hónapos (8 alkalmas) képzés: Havonta meghirdetett, hétköznap esti csoportok.

Részletes leírást és egy nagyon egyszerű jelentkezési módot ide kattintva találsz!

Minden csoportos óra folytatható, amennyiben a társaság szeretné.

A Nőiesség fejlesztő hastánc tanfolyamok előnyei:

 • kiscsoportos kurzusok
 • egyedi módszer
 • gyakorlatias és használható tudás
 • belátható, tervezhető időtartam
 • igény esetén folytatható tanfolyam
 • kezdő és haladó táncosoknak is megfelelő!

Az első 8 alkalom tematikája:

 1. óra: Elméleti bevezető. A Nőiesség megfogalmazása a mai világban. A test-lélek-szellem hármassága és a (has)táncterápia összefüggései. A Nőiesség megélésének problémái, az elakadások okai. A megoldási lehetőségek, amelyekkel ezen a kurzuson foglalkozni fogunk.

 2. óra: Mi kell a tánchoz és a Nőiesség megéléséhez? Erő, egyensúly és kitartás. A Női erő, szerepek meghatározása. Az egyensúly feltételei: a test és az élet tengelyei és központja.

 3. óra: Testtartás, alapállás, alapállapot. Hogyan töltsük önmagunkat? Hogyan emeljük az energiaszintünket és érjük el a „jól vagyok” állapotát? Az erő és az egyensúly fejlesztése.

 4. óra: Az alapállás gyakorlásának megkönyítésére pár apró trükk. A helyes járástechnika. Az egészség, a türelem, a jelenben élés, az egyensúlyi állapotok megtapasztalása mozgás közben.

 5. óra: A hastánc vízszintes síkú alapmozdulatainak megismerése. Az izoláció lényege. Fej, váll- és csípőcsúsztatás. A kifelé és a befelé táncolás/élés, az adok-kapok viszonyok harmóniája a táncban és az életben.

 6. óra: Csípőcsavarás (twist). A valódi erőnk, határaink megtapasztalása. A belső tűz felébresztése, a szexuális energia transzformálásának alapjai.

 7. óra: Csípőnyolvasok. Az előző két gyakorlat kombinálása. A „Maxold ki” alapelv. Mit jelent az, hogy menj el a határaidig, ne elégedj meg a kevesebbel? A komfortzóna tágításának biztonságos módja.

 8. óra: Csúsztatásos vagy egyiptomi csípőkör. A kontrakció alapja. A központ még erőteljesebb aktivizálása. A stabilitás és az összeszedettség fontossága a táncban és az életben.

Amennyiben a csoport szeretné folytatni a kurzust, a következő hónapokban megismerkedünk a függőleges és térbeli mozdulatokkal, a felsőtest munkájával, a karok használatával és rengeteg tanulsággal, amely a nőiességhez, önmagunkhoz és a világhoz való viszonyunkat jelentősen át tudja alakiítani. Nem csupán elméletben, hanem a testen keresztüli gyakorlás révén a fizikai valóságunkban is.

Különleges AJÁNDÉK az első 5 NŐnek!
Jelentkezz és fizesd be a tanfolyamot még májusban, és ajándékba kapsz egy csodaszép flitteres rázókendőt!


A módszerem eléggé egyedi. Ugyanis a hastáncot nem onnan közelítem meg, mint a legtöbben.

Számomra a tánc az önismeretünk, az önfejlesztésünk, az életünk kiteljesítésének egy olyan eszköze, amely amellett, hogy tükröt tart elénk a problémás működéseinkről, megoldást is kínál. Benne van minden, amit tudnunk kell ahhoz, hogy önbizalomra, önszeretetre tegyünk szert, minőségi életet alakítsunk ki, valódi Nővé váljunk, a jelenleg létező torzításoktól mentesen, tisztán, érthetően, minden helyzetben.

Ehhez azonban van néhány téma és fogalom, amit tisztába kell tennünk (női erő, vonzás, hatás, stabilitás, belső egyensúly, szexualitás stb.).

A módszertanom legelső lépései kifelé nem látványosak, ám annál erősebben fogod érezni mind fizikai, mind lelki és szellemi szinten. Meg fogsz lepődni, hogy már egy alapállás, pár apró mozdulat milyen izommunkára késztet, és alakítja át az egész testedet, az önmagadról alkotott képet, a mindennapi működéseidet.

Úgyhogy készülj néhány elég komoly felismerésre, megélésre és megtapasztalásra azon túl, hogy tanulsz egy gyönyörű táncot. Ígérem, élvezni fogod!

A következő csoportok időpontjai:

2 hónapos tanfolyam:
2024. június 6. – július 25., csütörtökönként 19:45-20:45

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezz most:


  Fontos!

  A befizetett díj kifejezetten a fenti alkalmakra vonatkozik! Ha bármelyik időpontra nem tudsz eljönni, az sajnos elveszik, pótlásra nincs lehetőség.

  A csoport létszáma limitált. A tanfolyamot a befizetések sorrendjében töltjük fel.

  Jelentkezéseddel, mely a befizetéssel válik érvényessé, lefoglalod a helyed, így a tanfolyam díját visszatéríteni nem tudjuk.

  (A tanfolyam indulása előtt jelzett elfoglaltság, betegség stb. esetén jöhet helyetted egy ismerősöd.)


  Egy kis kedvcsináló:

  “A kislányom születése után nagyon sokáig (4 évig) volt problémám a nőiességem megélésével, és ezzel együtt a férjemmel megélt intimitás is háttérbe szorult. Ez olyan szintre került az életemben, hogy nem gondoltam rá, nem kezdeményeztem ebben, sőt a férjem kezdeményezését is sokszor letörtem. Ahogy a megfelelő nőies, feszes és belső izommunkát igénylő tartást elkezdtem a gyakorlatban alkalmazni, a nőiségem erősítésével visszaerősödött az intimitás, a testi kapcsolódás iránti vágyam. Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen kicsi erőfeszítéssel/odafigyeléssel mennyivel nagyobb boldogságot lehet újraépíteni. Köszönöm, Melinda!!!”
  (Sz. Zsuzsanna)


  „Kedves Melinda! Köszönöm szépen a sok hasznos órát! Még soha nem voltam ilyen tartalmas táncórán. Megtanítasz megszeretni saját magamat és a világot egyben. Imádom hallgatni, ahogy magyarázod a legegyszerűbb dolgokat is. Gyakorolni fogok sokat, mert jó a stabil, nőies érzés, melyre most találok rá! Nagyon jó érzés. Köszönöm, hogy megismerhetlek.”
  (L. N. Truong)


  “Szeretnék még annyit visszajelezni neked, hogy az energia, amit nyáron beindítottál nálam az első workshop és az első hastánc óra után, meghozta az eredményét. Azonnal megismerkedtem számomra A férfival és a 3. találkozásra már egy pár lettünk! Szóval most épp összeköltözünk! Hálás vagyok neked és az univerzumnak a közreműködésért, köszönöm, hogy a központomba helyeztél! Azóta sokkal jobban meg tudom élni női mivoltomat!” (N. Júlia)


  “Hitelesség, elhivatottság és szakértelem. Csak ajánlani tudom!”
  (Sz. Gabriella)


  „Meli, tegnap az óra után hazaértem és olyan zokogás tört fel belőlem. Valamit nagyon elengedtem és teljesen elmúlt a vállfájdalmam a bal oldalon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással van ez az egész a lelkemre is! Soha ne hagyd abba ezt a csodát, amit művelsz, kérlek! Egy csodalény vagy! Köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettelek!”
  (Sz. Ildikó)


  “Kedves Melinda! Nagyon köszönöm a tegnapi órát! Azt kaptam, amire már régóta vágyom. Egy megtartó, erős női közösséget egy erős Nő vezetésével, ahol végre megtalálom a saját belső női erőm, ami mindig kéznél van, amire mindig támaszkodhatom. Köszönöm, hogy tanítasz és lámpás vagy az ösvényemen!”
  (F. P. Ágota)


  “Szia, tényleg nincsenek véletlenek. A tegnapi óra után siettem a gyerekért és közben is gyakoroltam a tanultakat. Azonnal nem tudtam megfogalmazni, de visszakerültem a testembe, Önmagam vagyok! Köszönöm, hogy Rád találtam, és a tudásod megosztod és átadod ilyen érthető és befogadható módon. Kislánykoromban éreztem hasonló kíváncsiságot és várakozást a bennem lévő erő megéléséhez, amikor edzésre jártam. Alig várom, hogy mi következik még. És nem mellesleg azonnal változni kezdett a környezetem! Gyakorlok szorgalmasan magamért végre megint!”
  (Sz. Ildi)


  “Már az első alkalom után tudtam, hogy jó helyen vagyok. Ez az, amit kerestem, amire vártam. Melinda hastáncórái és workshop-jai rávilágítanak és utat mutatnak a legnagyobb célhoz: ÖnMagunk megtalálásához. Nőként, EgysÉgben élni a világban. Köszönöm!”
  (J. Évi)


  “3 éve voltam utoljára táncórán. Már egy ideje tervezem, hogy újra megyek, de valami kifogás mindig volt. Hol az, hogy hajnalban tanulok, egész nap menetelek, nem tehetem meg, hogy késő éjjel érek haza. Hol az, hogy fáradt vagyok. Nincs pénz…

  Amikor aztán szembe találkoztam Melinda hirdetésével, szinte abban a pillanatban tudtam, hogy AKAROM! A folyamatosan próbalkozó kifogásaim pedig visszapattannak. “Nekem tökmindegy, hogy hogy… oldd meg!” Mondogattam bőszen.

  Tetszik, hogy nem csak táncolni megyek. Hanem megtanulom a női ERŐT használni. Megtanulom, hogy a nő nem lágy és nem puha, a nő igen is erős, csak nem úgy, mint a férfi.

  Tetszik, hogy az első nem a táncmozdulat. Az első a megértés, a tengely megtalálása, a tartás, a mozdulat, és csak aztán a tánc. Hiánypótló.”
  (B. Marcsi)


  “Már a tanfolyam napján késztetést éreztem, hogy gyakoroljam és ez azóta is így van, és azt hiszem, emlékszem mindenre (jó azért biztos nem árt egy felfrissítés). Az a helyzet, hogy úgy érzem, már most rengeteg mindent tanítottál! 

  Egyrészt maga a testtartás. Egyszerűen soha nem mondta még senki, hogy ha az ember a lábával, az alapozással kezdi, akkor mennyivel könnyebb erre figyelni és csinálni (pedig építészként logikus lenne, ha-ha).

  Másrészt amit mondtál arról, hogy “töltődsz” és “energiát termelsz” annyira átkattintotta a hozzáállásomat a “ki kellene húznom magamból” abba, hogy “minél több energiát szeretnék termelni”.

  Harmadrészt a “belső tartás”/VONZ-ERŐ témaköre – VÉGRE elkezdtem kapizsgálni, és egyáltalán nem csak fizikai, hanem abszolút lelki értelemben is, hogy mit jelent a tartás. És erre annyira nagy szükségem van, sokfelé keresgéltem, próbálom összerakni, és amit Te tanítasz, az egy nagyon fontos láncszem a számomra.

  Imádom, ahogy a test, az izmok és a lélek, a belső világ ennyire direkt módon összefügg, Nagyon örülök, hogy hozzád sodródtam, mert számomra nagyon értékes gondolataid vannak erről, meg hát azonnal lejön a tapasztalatod is. Ma amikor sétáltam egyet és közben tudatosan figyeltem a testtartásomra, belső erőmre, rám köszönt, majd jópár utcára utánam tekert egy srác, és elmondta, hogy nem bírta levenni rólam a szemét, és úgy érezte, utánam kell jönnie és beszélnie velem… érdekes tapasztalat volt, ezentúl ha olyan helyzetbe megyek, amikor szeretnék tündökölni, akkor biztosan előveszem ezt.

  Emlékszem, hogy kb 2 éve az intim torna tanfolyamon Andrea sokat beszélt az “emelt fővel járásról” és megjegyeztem, de nem igazán sikerült beépítenem a mindennapjaimba. Úgy érzem, most végre tényleg elkezdtem kapizsgálni, így, hogy a gyökerektől indulunk.

  Alig várom a tanfolyam további részét, és csak azért írok most, mert szerettem volna már most megköszönni amit csinálsz, szerintem ez a tudás, ami Benned van, nagyon különleges.”
  (K. Vera)