A test temploma

Szeretem a hívő embereket. Ők tudják, hogy templomba nem lépünk tiszteletlenül, sáros cipővel. Ez a befelé figyelés, a belső bölcsesség, a kapcsolódás és a gyógyulás tere. Ahogy a női test…

A férfit vonzza és megrémíti a női mélység. A barlangban rejlő erő, hatalom, szexualitás. Ezért könnyebb volt eltiporni, bemocskolni, megbecsteleníteni, kihasználni. Ám így éppen azt nem kapja meg, amire valójában szüksége lenne…

És szólott a Nő:

Te minden nap harcolsz. Ebben erősödsz, érsz el sikereket. Ez a természeted. És így vagy jó.

Én nem harcolok, csak ha meg kell védenem a szeretteimet. Az én erőm a harmóniában, önmagamban rejlik. A birodalmam békés, termékeny, áldással, gyógyulással, szeretettel teli kert.

Hazatérve nem kell küzdened. Elteheted kardod. Levetheted páncélod. Nyugalmat, pihenést találsz, megértő figyelmet, elfogadást, támogatást, segítő bölcsességet. Bekötözöm sebeid, melyeket régen és ma szereztél. Szenvedélyemmel táplállak, tüzem a tiédet szítja, fényem a te ragyogásodat tükrözi.

A terem, a testem egy szent tér. Tisztelettel közelíts felé.

Mielőtt belépsz, kérj bebocsátást. Csendben nyiss be, ne dérrel dúrral. Adj időt magadnak az elmélyülésre.

Mielőtt belépsz, tisztítsd meg magad. Tiszta tudat, tiszta szándék, tiszta szív és tiszta test előtt nyílnak meg a kapuk.

Ha így teszel, mélyre viszlek. Mert gyógyulni a mélyben lehet. De ne félj! Melletted vagyok. Én ismerem e tájat. Bennem él pusztító és gyógyító, vad szépségével.

Nem járom helyetted az utad. De kísérlek. Megtartó teret kapsz, amelyben a jó és a rossz megszűnik létezni, és a belső igazság vezérel.

Engedem, hogy fájjon. Hogy sírj. Mert könnyeiddel moshatod ki sebeidet. Utána letörlöm arcod. Szerető mosolyommal célt és erőt adok neked.

Nem vagy egyedül. Nem az út végén várlak. Melletted lépkedek.

Ha haladsz, ha engeded, hogy társadként kísérjelek, és én is megtanulom a saját szerepemet, méltóvá válunk egymásra.

Küzdelmek és csalódások évei után utunk így a templomunkba vezet. Beléphetsz e térbe, ahol szeretet, melegség, megértés, bizalom és befogadás vár. Legmélyebb önmagamban megláthatod saját valóságodat. Visszaültetem elveszett részeidet. Egész(ségess)é válsz, boldoggá.

Ebben a teremtő, szent térben megtapasztalod: A részed vagyok. Te én vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük