“Nőként élek” blog oldal

Nőként élek…

Mit jelent ez valójában? Te mit válaszolnál? Mit jelent számodra a nőiesség?

Az elmúlt években számtalan tanfolyam, előadás, könyv, és természetesen a tánc nyomán próbáltam rátalálni a megoldásra. Fokozatosan tisztult a kép, mégis hiányzott valami, ami gyakorlatba átültethetővé teszi az elméletet.

Majd eljött a 2020-as esztendő, és vele a teljes átalakulás kényszere. Minden téren változás, bizonytalanság, félelmek törtek felszínre. Persze sok pozitív megélés is társult hozzájuk. Tudatosodott bennem, hogy nem söpörhetem többé szőnyeg alá a nehéz témákat. Ha újjá kell születni, akkor legyen!

Így elindultam azon a már tudatos úton, amely levisz a gyökereimhez, a mélységekbe, a rejtett tartalmak világába. Mert ahhoz, hogy igazi, minőségi változás következzen be, az alapoknál kell kezdeni. Megismerni önmagunkat, a működéseinket, a (részben tudat alatti) programokat, a szociális, társadalmi hatásokat. Elfogadni, amin nem lehet változtatni és átalakítani, amit érdemes.

A holisztikus, és egyben gyakorlatias szemlélet híve vagyok. Számomra a test, a lélek és az elme szintje egyaránt fontos. Ezt szeretném megélni és továbbadni.

Célom az Egész-ség állapota, az önismeret, a változás szeretete és a kiteljesedés.

Táncosként és terapeutaként több módszert próbálok egyesíteni, ezek segítségével feltárni az okokat és a megoldásokat.

Én is úton vagyok, hiszen kész ember nincs. Folyamatosan tapasztalom, tanulom önmagam, bővítem az ismereteimet és tökéletesítem a módszereket. A tanítványaimon látom, hogy minden nőnek ugyanazok az alapvető problémái. Bár a gyógyulás útja egyedi, minden a felismeréssel kezdődik. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy közösséget, ahol beszélhetünk és fejlődhetünk. Ha szeretnél részt venni ezen az utazáson, csatlakozz Facebookon a Nőként élek csoporthoz.

Az ott megjelenő írásaim egy részét ide is kiteszem. Kíváncsian várom a véleményedet, tapasztalatodat a felvetett témákban!

Köszönöm a megtisztelő figyelmed és bizalmad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük